over mezelf

Ik ben Nancy en woon samen met mijn man in Nieuwerkerken. We hebben 2 honden en 3 katten, hieraan kan je zien dat we echte dierenvrienden zijn. Op mijn werk heb ik vroege en late shiften, hierdoor heb ik wel wat vrije momenten die ik wil spenderen om jullie viervoeter met veel liefde te komen verzorgen.

Daarom bied ik mezelf aan als dierenverzorger/hondenwandelaarster en kom ik jouw hond bij je thuis ophalen om er een wandeling mee te maken. Ook overdag gewoon een bezoekje brengen of een beetje aandacht of een knuffel geven, spelen of het verzorgen van je hond of kat kan natuurlijk ook.

Om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik recent enkele opleidingen gevolgd bij Syntra in Hasselt. Ik doe ook nog thuisstudie en volg de cursus 'dierenasielmedewerker'. Hier zal ik binnenkort mijn examen voor af leggen. Ook volg ik zelf gehoorzaamheidstraining met onze jongste Amerikaanse Stafford. Ik heb met haar het brevet gehaald en we zijn ook geslaagd in socialisatie, beide uitgereikt door KKUSH.

Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben die de zorg tijdelijk kan overnemen voor jullie lieveling, druk dan gerust hieronder op de blauwe balk om contact met me op te nemen voor een eerste kennismaking.

Hopelijk zie ik jullie snel!

Gr Nancy